Segment tambah follower sampai pengsan




salam semua...
di pagi jumaat yang dingin dengan matahari yang malu-malu nak kuar...
saya nak join satu segmen ni....
lgipun dah lama x join segmen...
bulan lepas kot last join...
ahha mcm dah lama sangat....

segmen ni dianjurkan oleh CIK LEEZA
kalau nak join tu boleh la klik ye....

aaaa ini banner dia....doraemon tgah makan dorayaki..


ehm nak tulis ape ek..

nak wish jelah kat kawan-kawan blogger...
semoga berjaya menjadi blogger yang mampu memberi input yang berguna antara satu sama lain....
selain meramaikan kawan....kita bolehlah kongsi-kongsi masalah serta cerita masing-masing...

tata.....eeheh


Kalau suka tekan like jer....

26 comments:

  1. Hai..Lezza singgah sini. Thanks sebab sudi join =)

    ReplyDelete
  2. datang dari segmen yg sama

    done follow sini :)

    ReplyDelete
  3. jln2 ke mari,datang dari segmen yg sama..

    done follow :)

    ReplyDelete
  4. x rasa rjin nak join segmen.. just blogwalking.. singgah kat blog kwn2 :)

    ReplyDelete
  5. dr segmen yg same..done follow u..^_^

    http://luvlypolkadot.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-sampai-pengsan.html

    ReplyDelete
  6. balas kunjungan...slm kenal...huhuhhhh!!!!!

    ReplyDelete
  7. follow sini dr segmen yg sama (:
    jemput follow . ekeke

    ReplyDelete
  8. Singgah dari segmen yang sama :)
    Follow awak, nanti singgah sini yaa ; lifeoftyra.blogspot.com

    :)

    ReplyDelete
  9. Datang balas singgahan dari segmen yang sama. done follow you ;)

    http://dayahpunyerbelog.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-sampai-pengsan.html

    ReplyDelete
  10. done follow awak + click nuff

    ReplyDelete
  11. hai2 singgah cni

    follow dr segmen sama :)

    http://rara-zura.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-sampai-pengsan.html

    ReplyDelete
  12. salam kenal dr segmen yg sama. i follow...

    ReplyDelete
  13. salam..jemput singgah dan follow blog saya:)
    http://arielzafwan.blogspot.in/

    ReplyDelete
  14. datang folo sini dari segmen yang sama
    walau pengsan, bangun balik tunaikan tanggungjawab
    ..................................
    salam ukhwah (^___^)
    ..................................

    ReplyDelete
  15. later i will follow u all back...currently im having final exam...sorry for incovenience

    ReplyDelete
  16. dr segmen yg sama , dah follow u --> http://afasz.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-sampai-pengsan.html

    follow me back k

    ReplyDelete
  17. jom join segmen saya
    http://lavender498032.blogspot.com/2006/03/segmen-amalina-yaakub-dan-rayha-rozi-ay.html

    ReplyDelete
  18. my lucky number 333

    datang melawat kawan2 n follow

    http://sukedukeblog.blogspot.com

    ReplyDelete
  19. singgah follow kat sini....keep it up with good entry.

    ReplyDelete
  20. balas kunjungan rakan dari segmen yang sama :)

    ReplyDelete
  21. salam..done follow ur blogger..jemput singgah dan follow blog saya..tq :)


    http://kisahhatiherbalife.blogspot.com.au/

    ReplyDelete
  22. thanks sudi singgah & follow...dh follow ur blog...:)

    ReplyDelete
  23. singgah sini..thaz follow..dh follow sini..

    ReplyDelete
  24. Hai, saya dah follow blogs you.. datang lah ke blogs saya dan jangan lupa FOLLOw saya pula .. ! Harap tu sukalah baca yg saya coret kt blogs saya ye


    http://www.fazlinakhalina.blogspot.com/2012/03/segmen-tambah-follower-sampai-pengsan.html

    ReplyDelete
  25. dari segmen yang sama . dah follow awak . harap follow blog saya kalau sudi ye :)

    http://www.cikfie.com/2012/02/segmen-tambah-follower-sampai-pengsan.html

    ReplyDelete