SEGMEN : BLOGWALKING & CLICKING BY FARAH


selamat malam buat pembaca tersayang..
setelah sekian lama bergelumang dengan update pasal cinta..
kali ni nak join segmen yang dibuat oleh si adik kecil comel, iaitu farah izzaty..
klau nak join gak...klik jek link kt ats tu ye....

ni banner yang dibuat khas oleh farah...
cantik kan...kecik2 dah pandai berbelog....



ape syarat-syaratnya..boleh la ye anda melawat di blog si budak kecil kiut tu...

ehmm ape ek yang perlu saya jawab..ade la sikit pengenalan diri....

Nama : Muhamad Luqman bin Hussin..nama timangan man pun boleh...rakan social network pnggil man luqman cool atau singkatannya MLC...
Umur  : 23 tahun....bulan lapan ni baru masuk 23 tahun sebenarnya...ehm,..dah tua da...tapi still x bekerja...masih hidup sebagai seorang mahasiswa......
Tarikh lahir : 4 Ogos 1989....ehehe boleh x nak kata anak merdeka...ok what...kan masih dalam bulan ogos kan....:P
Berape lama berblog : dah lama kot...start thun 2007...tpi xde aktif sngt pun..smpai la bulan oktober 2011...kembali berkecimpung dalam dunia blog...semoga blog ni terus mendapat sokongan pembaca..eehe...lgipun blog ni xde makna ape2 pun..sekdar berkongsi pengalaman dan pandangan...
Harapan: harapan saya adalah untuk lulus dalam pengajian saya di bidang perubatan tanpa ada sebarang masalah......doakan saya k semua kawan-kawan...untuk blog plak..harapan saya agar saya kekal memberi input-input penting buat pembaca....kepada yang nak bace je la ye..eeheh


Itu je la kot yang saya nk tulis..just short entry.....
terima kasih semua..
buat farah jugak sebb buat segment ini..
:P





Kalau suka tekan like jer....

24 comments:

  1. singgah dari segmen yang sama.

    ReplyDelete
  2. THANKS JOIN ! :D
    SENARAI NAMA PESERTA FRH DA LETAK DI ENTRY
    LINK AKAN DIUPDATE DRI SEMASA KE SEMASA :D
    SELAMAT BERBLOGWALKING (:

    ReplyDelete
  3. ajulaa : later i will singgah di blog u

    farah : same2..no problem..bosan2...

    ReplyDelete
  4. dr segmen yg sme...singgah n follow u....
    jmput singgah blog sy ye..

    ReplyDelete
  5. from the same segment!
    http://airaamir.blogspot.com/2012/01/segmen-blogwalking-clicking-by-farah.html

    done follow u... XD

    ReplyDelete
  6. datang dari segmen sama :)

    http://mohamadsolehin.blogspot.com/2012/01/segmen-blogwalking-clicking-by-farah.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. done follow u all back..thnks melawat my blog

      Delete
  7. http://underskema.blogspot.com/2012/01/segmen-blogwalking-clicking-by-farah.html

    kita pun join tauu :) hi hi :)

    ReplyDelete
  8. was here ;D
    http://gebangkembangwiflea.blogspot.com/2012/01/segmen-blogwalking-clicking-by-farah-d.html

    ReplyDelete
  9. singgah melawat kawasan anda =)

    ReplyDelete
  10. Senyum sini !!

    http://gadislollipops.blogspot.com/2012/01/segmen-blogwalking-clicking-by-farah.html

    ReplyDelete
  11. Singgah here..

    See this :

    http://cerytara.blogspot.com/p/stuffs.html

    ReplyDelete
  12. Shiema singgah sini, senyum senyum, klik klik. JOmlah singgah belog Shiema. Click semua yang boleh Click ye : follow button, Like button and Iklan (:
    http://sayapunyasukalaaa.blogspot.com/2012/01/segmen-blogwalking-clicking-by-farah.html

    ReplyDelete
  13. salam.. singgah dr segmen farah..=)
    http://qisatulhayati.blogspot.com/2012/01/segmen-blogwalking-clicking-by-farah.html

    ReplyDelete
  14. gud luck luqman.. datang dr segmen yg sama..
    http://doubledeeya.blogspot.com/2012/01/segmen-blogwalking-clicking.html

    ReplyDelete
  15. to all...thnks coz visit and follow me..later i will follow back and read ur blog..thnks guys

    ReplyDelete
  16. Done singgah n follow sini wahai bakal doktor!
    ~Dr segmen yg sama :)

    http://engkumuzahadin.blogspot.com/2012/01/segmen-blogwalking-clicking-by-farah.html

    ReplyDelete
  17. hai ! slmt berkenalan. saya tak sempat pon join, tp sy jalan jugak blog awak. done click iklan awak. jom g blog saya pulak meh =)

    ReplyDelete
  18. lezza dtg dr segmen yg sama
    done follow sini, dh clik2 apa yg patut
    my id: azil_ron

    do visit mine too:
    http://misslyzeer.blogspot.com/2012/01/segmen-blogwalking-clicking.html?showComment=1327798692871#c3231977712185648154

    ReplyDelete
  19. done follow back and click iklan..thnks smeua..

    ReplyDelete
  20. hey doctor to be - i am engineer to be also in one and half year - doakan kamoo menjadi seorang doc yg hebat ;) myra dtg melawat tempat kamoo :DD

    ReplyDelete
  21. sy baru follow ur blog..kalau rajin singgah la blog sy..kalau sudi follow..blh share byk cerita nnt (^_^)

    ReplyDelete
  22. singgh dri segmen y sama

    http://aisyalieza.blogspot.com/2012/01/segmen-blogwalking-clicking-by-farah.html

    ReplyDelete
  23. singgah sambil follow..jmput ke blog saya.:)

    ReplyDelete